• Πολιτική

    Κ. Μπακογιάννης: Αλ. Έβερτ, Γ. Σεϊταρίδης, Κ. Γκαγκάκη, Χρ. Τεντόμας μεταξύ των υποψήφιων της «Αθήνα Ψηλά» (video)

    • NewsRoom
    ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΔΕΛΦΟΙ

    Ο Κώστας Μπακογιάννης


    Tους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

    Ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε έναν προς έναν τους υποψήφιους του συνδυασμού του, στην ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Γυμναστήριο του Δήμου Αθηναίων στο Μετς. Όπως ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος, πρόκειται για μια  «δυνατή ομάδα» που στόχο έχει να «γυρίσει την Αθήνα ανάποδα» για να λύσει τα προβλήματα της πόλης.

    Ανάμεσα στα πρόσωπα που παρουσιάστηκαν ήταν και αυτά της Λενιώς Μυριβήλη, της Κατερίνας Γκαγκάκη, του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη, της κόρης του Μιλτιάδη Έβερτ, Αλεξίας Εβερτ, του Ανδρέα Κωνσταντάτου, της Φωτεινής Λεομπίλα, αλλά και του  του Χρήστου Τεντόμα, ο οποίος είχε δηλώσει αρχικά την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για τον Δήμο.

    Ο κ. Μπακογιάννης υπογράμμισε την ανάγκη για αποκέντρωση στις υπηρεσίες του πρώτου δήμου της χώρας. Όπως είπε, κάθε ένα από τα επτά δημοτικό διαμέρισμα θα πρέπει να λειτουργεί σαν ένας αυτόνομος δήμος.

    Απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους του συνδυασμού του είπε πως έξι στους δέκα δοκιμάζουν για πρώτη φορά την τύχη τους στα κοινά, κάτι που σημαίνει ότι οι πολίτες της Αθήνας θέλουν να δώσουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή για να αλλάξει η πόλη.
    Η ανοικτή εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, που εντάσσονται στο συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά», πραγματοποιήθηκε στο Γυμναστήριο του Μετς (Μάρκου Μουσούρου 70, Μετς).

     

    Ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε έναν προς έναν τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τόνισε ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που στόχο έχει να «γυρίσει την Αθήνα ανάποδα» για να λύσει τα προβλήματα της πόλης. Υπογράμμισε την ανάγκη για αποκέντρωση στις υπηρεσίες του πρώτου δήμου της χώρας τονίζοντας πως κάθε δημοτικό διαμέρισμα θα λειτουργεί σαν ένας αυτόνομος δήμος. Τέλος μιλώντας για τους υποψηφίους του συνδυασμού του είπε πως έξι στους δέκα δοκιμάζουν για πρώτη φορά την τύχη τους στα κοινά, κάτι που σημαίνει ότι οι πολίτες της Αθήνας θέλουν να δώσουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή για να αλλάξει η πόλη.

    Δείτε την εκδήλωση από το κανάλι του Κώστα Μπακογιάννη, στο Youtube.

     

    Αναλυτικά τα ονόματα των 229 υποψηφίων υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων: 

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ