ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι αρμόδιες αρχές στην Τουρκία προχώρησαν στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για 70 υπόπτους. Μεταξύ αυτών και 58 στρατιώτες που υπηρετούν την θητεία τους, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό υποστηρικτών του κληρικού Φετουλάχ Γκιουλέν που ζει στις ΗΠΑ και θεωρείται ως ο υποκινητής του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016, μεταδίδουν σήμερα τουρκικά ΜΜΕ.
Η αστυνομική επιχείρηση για τις συλλήψεις επικεντρώθηκε στην επαρχία του Ικονίου, ενώ πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις σε διευθύνσεις υπόπτων σε 27 επαρχίες, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, Ανατολή. Δώδεκα από τους 70 υπόπτους, είχαν προηγούμενα αποταχτεί από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού που σκοτώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γρίφος των «αόρατων» πληρωμών μέσω e-banking και το σχέδιο για την «αποκάλυψή» τους
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Τσουνάμι» νέων εισφορών το 2018: Οι επιβαρύνσεις φθάνουν έως και το 45% του εισοδήματος!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντρέα Ορσέλ (UniCredit): Η προσφορά για την Commerzbank έχει στόχο να ξεπεραστεί το αδιέξοδο
- OMODA 9 SHS-P AWD: Η φιλοσοφία της χρυσής αναλογίας
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων στην Κρήτη – Έβγαλαν €5 εκ. ευρώ από την εκμετάλλευση αλλοδαπών
- BAT Hellas: Νέος διευθυντής πωλήσεων Ελλάδας ο Δημήτρης Ιατρίδης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.