• Top Stories

    Τα μηνύματα των Ελλήνων πολιτικών για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

    • NewsRoom


    Πίσω από κάθε άνδρα κρύβεται μία επιτυχημένη γυναίκα, λέει το ρητό και οι πολιτικοί άνδρες του τόπου φαίνεται να το επιμερίζονται σύμφωνα με τις δηλώσεις και τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη 8 Μαρτίου και Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

    «Σήμερα τιμούμε, αλλά και κάθε μέρα σεβόμαστε τις γυναίκες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Iκανότατες, εργάζονται με αυταπάρνηση, προσφέρουν και μας στηρίζουν. Ένα θερμό ευχαριστώ για την πολύτιμη προσφορά τους! #WomensDay2018».

    Με αυτό το μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, θέλησε να τιμήσει σήμερα, τις γυναίκες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το συμφέρον της χώρας.

    Σε ένα συγκινητικό βίντεο καταγράφεται η σκληρή καθημερινότητα της εργαζόμενης γυναίκας πυροσβέστη και αστυνομικού που το πρωί μάχεται για το κοινωνικό καλό και το βράδυ καταλήγει στην αγκαλιά των παιδιών της.

    Με ανάρτηση στο twitter, επέλεξε να τιμήσει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας το γυναικείο φύλο επισημαίνοντας τους “σκληρούς και επίμονους αγώνες” που διέπραξαν οι γυναίκες ανά τον κόσμο και την Ελλάδα προκειμένου να αποκτήσουν τα αυτονόητα δικαιώματα ισότητας που τους αναλογούν.



    ΣΧΟΛΙΑ