ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω από κάθε άνδρα κρύβεται μία επιτυχημένη γυναίκα, λέει το ρητό και οι πολιτικοί άνδρες του τόπου φαίνεται να το επιμερίζονται σύμφωνα με τις δηλώσεις και τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη 8 Μαρτίου και Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
«Σήμερα τιμούμε, αλλά και κάθε μέρα σεβόμαστε τις γυναίκες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Iκανότατες, εργάζονται με αυταπάρνηση, προσφέρουν και μας στηρίζουν. Ένα θερμό ευχαριστώ για την πολύτιμη προσφορά τους! #WomensDay2018».
Με αυτό το μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, θέλησε να τιμήσει σήμερα, τις γυναίκες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το συμφέρον της χώρας.
Σε ένα συγκινητικό βίντεο καταγράφεται η σκληρή καθημερινότητα της εργαζόμενης γυναίκας πυροσβέστη και αστυνομικού που το πρωί μάχεται για το κοινωνικό καλό και το βράδυ καταλήγει στην αγκαλιά των παιδιών της.
Με ανάρτηση στο twitter, επέλεξε να τιμήσει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας το γυναικείο φύλο επισημαίνοντας τους “σκληρούς και επίμονους αγώνες” που διέπραξαν οι γυναίκες ανά τον κόσμο και την Ελλάδα προκειμένου να αποκτήσουν τα αυτονόητα δικαιώματα ισότητας που τους αναλογούν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανάλυση: Τι σημαίνει για το Χρηματιστήριο η αναβάθμιση από FTSE – Τζίρος στα ύψη, 29 εισηγμένες σε watch list
- Μύκονος: Από τον βράχο του Cavo Paradiso, στα… σαλόνια του μπάσκετ! Δακτυλίδης και Αγγελετάκης συνεχίζουν να διαπρέπουν
- Ά. Γεωργιάδης: «Η Κλινική Επιζώντων Καρκίνου είναι από τα ωραιότερα πράγματα στη θητεία μου» – Η πρωτοβουλία και η εξομολόγηση
- Levante Trains: Η εταιρεία, που σπάει το μονοπώλιο της Hellenic Train και ανοίγει τον δρόμο για νέες επενδύσεις στον ελληνικό σιδηρόδρομο
