Πολιτική

Το ζευγάρι του υπουργικού: Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα (pics)

  • NewsRoom

Δόμνα Μηχαϊλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης


Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που επέλεξε ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια θέση στη νέα κυβέρνηση. Εκείνη ανέλαβε υφυπουργός Εργασίας κι εκείνος υφυπουργός Υποδομών.

Εδώ και καιρό, όπως αναφέρει η Espresso, η σχέση τους ήταν… talk of the town στους διαδρόμους των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς. Λίγο μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήρθε και η αποκάλυψη πως οι δυο νεαροί υφυπουργοί είναι ζευγάρι.

Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης γνωρίστηκαν στα γραφεία της ΝΔ πριν από περίπου 8 μήνες. Εκείνος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εκείνη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Από τότε είναι μαζί αλλά δεν ήθελαν να δίνουν αφορμές για σχόλια και συζητήσεις.

Αν και οι κοινές εμφανίσεις δεν λείπουν, ωστόσο τα δύο στελέχη της κυβέρνησης δεν δίνουν λαβές για σχόλια και κρατούν χαμηλούς τόνους στην σχέση τους.

Γιάννης Κεφαλογιάννης και Δόμνα Μιχαηλίδου

 

Ο κ. Κεφαλογιάννης και η κ. Μιχαηλίδου (δεύτεροι από αριστερά) σε επίσκεψη στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη, στην Νάουσα. Δίπλα τους ο πολιτευτής της ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, με την σύζυγό του.

 

Ο κ. Κεφαλογιάννης και η κ. Μιχαηλίδου σε έξοδό τους