• Πολιτική

    To Twitter ανέστειλε τον προσωπικό λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου

    • NewsRoom
    βελοπουλος

    Κυριάκος Βελόπουλος


    Στην αναστολή του προσωπικού λογαριασμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου προχώρησε το Twitter.

    Πλέον, στο προφίλ του κ. Βελόπουλου βλέπει να αναγράφεται «Ανασταλμένος λογαριασμός» και από κάτω το μήνυμα: «το Twitter, θέτει σε αναστολή λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες».

    Η Ελληνική Λύση θεώρησε ως υπεύθυνους για την κίνηση του Twitter τους «εγκάθετους της Ν.Δ. και λοιπούς “εχθροπαθείς”», οι οποίοι, όπως ισχυρίζεται, «παραβίασαν κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος».

    Σύμφωνα με το κόμμα, «είχε προηγηθεί η αναστολή αντίστοιχων λογαριασμών που προωθούσαν τα δελτία Τύπου και τις δράσεις του προέδρου και του κόμματος της Ελληνικής Λύσης», υπενθυμίζει η ανακοίνωση και προσθέτει:

    «Επειδή επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, προειδοποιούμε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το ίδιο το πολίτευμα στερώντας το αναφαίρετο δικαίωμα εκλεγμένου πολιτικού αρχηγού και κοινοβουλευτικού κόμματος να προωθούν το κοινοβουλευτικό τους έργο, ότι θα λογοδοτήσουν. Στο δημοκρατικό μας πολίτευμα ο μοναδικός θεσμός που δύναται να αναστείλει την δυνατότητα έκφρασης, είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση, συνιστά παρακρατικό μηχανισμό και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

    Διαβάστε επίσης
    Παναγιωτόπουλος – Χρυσοχοΐδης από τον Έβρο: Τα σύνορα θα παραμείνουν απαραβίαστα
    Αφγανές που ζουν στην Ελλάδα υψώνουν τη φωνή τους κατά των Ταλιμπάν (video)
    Λιανεμπόριο: Αυξημένος ο τζίρος – Ποιες δραστηριότητες κατέγραψαν τη μεγαλύτερη άνοδο



    ΣΧΟΛΙΑ