Menu
1.57%
Τζίρος: 341.66 εκατ.

ΑΑΔΕ: Μνημόνιο συνεργασίας με τις Βρετανικές Αρχές για καταπολέμηση λαθρεμπορίου και τελωνειακών απατών

Πολιτική

Το ΣτΕ «παγώνει» προσωρινά το κλείσιμο του MEGA

Comments

Το Συμβούλιο της Επικρατείας “παγώνει” ξανά το “μαύρο” σε τηλεοπτικό σταθμό. Αυτή τη φορά, “πάγωσε” την απόφαση του ΕΣΡ για κλείσιμο του MEGA. Με προσωρινή διαταγή, ο πρόεδρος του ΣτΕ Ν.Σακελλαρίου αναστέλλει προσωρινά την απόφαση του ΕΣΡ.

Στο ανώτατο δικαστήριο έχει προσφύγει  η διοίκηση της Τηλέτυπος. Ζητά να ακυρωθεί  η 18/2018  απόφαση του ΕΣΡ με την οποία ο τηλεοπτικός σταθμός υποχρεώνεται να σταματήσει τη λειτουργία του.  Η Τηλέτυπος υποστηρίζει  ότι ο νόμος 4339/2015 είναι αντισυνταγματικός, αντίθετος στην ΕΣΔΑ και στην ευρωπαική νομοθεσία.

Μετά την προσωρινή διαταγή του κ.Σακελλαρίου, το MEGA θα συνεχίσει να λειτουργεί τουλάχιστον μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης αναστολής που έχει καταθέσει ο τηλεοπτικός σταθμός , η οποία αναμένεται να προσδιοριστεί.

Η κυρία αίτηση του τηλεπτικού σταθμού, για ακύρωση της απόφασης του ΕΣΡ, θα συζητηθεί  στις 4 Μαΐου 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εργαζόμενοι MEGA: «Καταλήγουμε στη πυρά ως άλλη Ιφιγένεια»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο πλευρό των εργαζομένων του MEGA η ΠΟΣΠΕΡΤ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα παρέμβαση Πούτιν σε ξένη εταιρεία: Υπό προσωρινή διοίκηση η αλυσίδα Metro στη Ρωσία
Νέα προκλητική δήλωση Ερντογάν: «Στη Ναυμαχία της Πρέβεζας ο Μπαρμπαρόσα μετέτρεψε τη Μεσόγειο σε τουρκική λίμνη»
Ιστορική δημοσιονομική κρίση στην Κολομβία: Βοήθεια από το ΔΝΤ ζητεί η νέα κυβέρνηση – Σκληρά λόγια από τον πρόεδρο
Κεραμέως: Λήξαν το θέμα για το επίδομα ανεργίας – Δεν τίθεται κανένα ζήτημα περικοπής ή χρονικού περιορισμού
Τσίπρας: «Βουλγαρικοί μισθοί, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας στην Ελλάδα»
ΥΠΕΘΟ: Η Κυβέρνηση ανέκαθεν είναι ανοιχτή σε κάθε έλεγχο σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο
Δένδιας σε ΕΕ: «Οι προκλήσεις δεν προέρχονται μόνο από τον Βορρά, αλλά και από τον Νότο»
Ρωσία: «Η Ουκρανία πληρώνει τώρα το τίμημα για τις επιθέσεις της» – Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από νέα πλήγματα
Εγκρίθηκαν τα 5 πρώτα ευρωπαϊκά αμυντικά έργα κοινού ενδιαφέροντος από το Συμβούλιο της ΕΕ – Τι αφορούν
Νέα «βόμβα» Τραμπ για το ντίζελ: Σοβαρό ενδεχόμενο απαγόρευσης των εξαγωγών – «Καμπανάκι» στην Ευρώπη