• Most Popular

    Το… Νοτοπόλιταν έκλεψε την παράσταση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νοτοπούλου

    • NewsRoom

    Κατερίνα Νοτοπούλου


    Με λουλούδια και πορτρέτα της Κατερίνας Νοτοπούλου α λα… Άντι Ουόρχολ και με κοκτέηλ «Νοτοπόλιταν» έγιναν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου.

    Η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Θεσσαλoνίκης κάλεσε τους υποστηρικτές και τους συνυποψηφίους της στο «στρατηγείο» του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Μαζί», που βρίσκεται στον αριθμό 40 της οδού Αγίας Σοφίας.

    Την παράσταση στη διάρκεια της βραδιάς «έκλεψε» το κοκτέηλ… «Νοτοπόλιταν» (από το Νοτοπούλου και το κοκτέηλ Cosmopolitan. Σύμφωνα με το thestival.gr, το «Νοτοπόλιταν» περιείχε βότκα, γρεναδίνη, τζίντζερ και αχλάδι και υπήρχε σε αφθονία στο εκλογικό κέντρο.

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    Είναι τρελοί, είναι #notopooligans! #newcoctail in town #notopolitan #θεσσαλονικη_μαζι #κατερινα_νοτοπουλου

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) στις

    Στην ομιλία της, σύμφωνα με το thestival.gr, η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τη χθεσινή βραδιά ως «μήνυμα νίκης». Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «είμαστε ενωμένοι και είμαστε μαζί όλοι οι κάτοικοι σε όλη τη Θεσσαλονίκη, σε όλες τις γωνιές της. Οι άνεργες, οι εργαζόμενες, οι συνταξιούχοι, οι μητέρες, οι καλλιτέχνες, οι ακαδημαϊκοί, οι εργάτες, οι μετανάστες, τα άτομα με αναπηρία. Εμάς η δύναμη μας είναι στο μαζί και είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά μαζί με τη νέα γενιά, που θέλει να εργαστεί και να πετύχει», τόνισε η κ. Νοτοπούλου.

    Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κατερίνας Νοτοπούλου, σύμφωνα με το thestival, παρέστησαν η υφυπουργός Εσωτερικών τομέα Μακεδονίας- Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, ο συντονιστής στο υπουργείο μεταναστευτικής Πολιτικής Βορείου Ελλάδος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Θεσσαλονίκη Μαζί», Νίκος Ράγκος, ο συντονιστής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κ. Νοτοπούλου: Μουσείο «ερωτικού προσανατολισμού και κοινωνικού φύλου» θέλει να ιδρύσει στη Θεσσαλονίκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «παράπονο» της Νοτοπούλου: «Στη Θεσσαλονίκη διαδήλωσαν μόνο 50 για το κλίμα, αλλα εκατοντάδες για την Μακεδονία»



    ΣΧΟΛΙΑ