ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την συμμετοχή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε διαδηλώσεις πριν από το 2015 «καρφώνει» με το σκίτσο του για το σημερινό συλλαλητήριο ο Αρκάς.
Πρωταγωνιστές του σκίτσου δύο άνδρες ο ένας εκ των οποίων λέει «εμείς δεν κατεβαίνουμε σε διαδηλώσεις» με τον δεύτερο να του απαντά «γι’ αυτό κυβερνούν ακόμα αυτοί που κατέβαιναν» σε έναν σχολιασμό της ιστορίας του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Αρκάς ξαναχτυπά με νέο σκίτσο για τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αρκάς για τους «151 πρόθυμους» της κυβέρνησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η διαδικασία των απολυμάνσεων στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού στο ζωικό κεφάλαιο
- Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Όχι» σε επιθετικές επιχειρήσεις από βάσεις στην Κύπρο λέει η Βρετανία
- Κεφαλογιάννης: «Προχωράμε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των Canadair και προσθήκης νέων αεροσκαφών»
- Ντόναλντ Τραμπ: Στέλνει τους πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια για άμεσες συλλήψεις

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.