Αντιμέτωπη με την οργή εξαγριωμένων πολιτών της Καστοριάς ήρθε μια ακόμη κυβερνητική βουλευτής, η Ολυμπία Τελιγιορίδου του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από κάλεσμα μέσα από το Facebook, πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το γραφείο της και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την συμφωνία της κυβέρνησης με την ΠΓΔΜ.
Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα, όπως: «Ντροπή που είσαι πόντια, κλέφτες αλήτες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική. Ντροπή προδότες. Να πας να μείνεις στα Σκόπια» και ξήλωσαν την πινακίδα από το πολιτικό γραφείο της.
Η κ. Τελιγιορίδου θα έρθει αντιμέτωπη και με νέα, μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο της, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 1 Ιουλίου στις επτά το απόγευμα.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.