• Πολιτική

    Τη Δευτέρα η συνάντηση Τσίπρα-Θεοδωράκη για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας

    • NewsRoom
    Τσίπρας - Θεοδωράκης

    Τσίπρας – Θεοδωράκης


    Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός με τον Σταύρο Θεοδωράκη, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας προκειμένου παλαιοί και νέοι κυβερνώντες να πληροφορηθούν πλήρως για την μέχρι τώρα πολιτική απέναντι στην ΠΓΔΜ προκειμένου να αντιμετωπιστεί γρηγορότερα και καλύτερα το θέμα της επίμαχης ονοματοδοσίας.

    Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

    Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί αναλυτικά το περιεχομένου της πρότασης που κατέθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

    Επικεφαλής του “Ποταμιού”, Σταύρος Θεοδωράκης

    Υπενθυμίζουμε ότι ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή το  συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου για την νέα ονομασία των Σκοπίων κάλεσε όλους του Αρχηγούς και τους πρώην πρωθυπουργούς σε Συμβούλιο ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα της επίμαχης ονομασίας της ΠΓΔΜ βάζοντας ως γνώμονα την φανέρωση προηγούμενων πολιτικών πλάνων και κινήσεων με στόχο την ενημέρωση των τωρινών κυβερνώντων και του λαού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα επιμείνω ότι πρέπει οι πρώην πρωθυπουργοί να πουν στους σημερινούς πολιτικούς μέχρι πού έφτασαν την υπόθεση και πού πιστεύουν ότι πρέπει να την πάμε. Να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης στην εθνική γραμμή που ήδη έχει χαραχθεί».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής o Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βενιζέλος για Novartis: Να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τούρκος πέρασε τα σύνορα και ζητά πολιτικό άσυλο

     



    ΣΧΟΛΙΑ