Την απόφασή της να παραιτηθεί έκανε γνωστή με δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας στον Μαραθώνα, Δήμητρα Λαμπαρού.
«Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη. Εφόσον δεν το έκανε κανείς, άλλος ενώ έπρεπε να το κάνει, θα το κάνω εγώ. Ντρέπομαι για τη συμπεριφορά όσων βρίσκονται σε θέση ευθύνης αλλά την ευθύνη δεν την πήραν ποτέ» είπε η κυρία Λαμπαρού μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
H αντιδήμαρχος Μαραθώνα άφησε αιχμές κατά του δημάρχου Ηλία Ψινάκη. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θλίβεται γιατί στήριξε έναν άνθρωπο που δεν άξιζε, και ο οποίος δεν ήταν καν παρών στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που ο ίδιος συγκάλεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ηλίας Ψινάκης: Πάνω απ’ όλα το look και η μόστρα – Κάνει τσίρκο και σόου πάνω στα πτώματα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο αδελφός μου το Σάββατο πάντρεψε το παιδί του και τη Δευτέρα κάηκε (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οργή στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα: «Ο Ψινάκης κάνει σόου πάνω στα πτώματα» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- PosoKanei: 22 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο ψηφιακό εργαλείο των νοικοκυριών
- Seajets: Στο 60% οι πληρότητες πριν από την πρεμιέρα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Σποράδες
- Τάκης Θεοδωρικάκος: «Όπλο» για τους καταναλωτές και την αγορά το «PosoKanei»
- «Ανακαίνιση Κατοικίας»: Πάνω από 6.700 βεβαιώσεις επιλεξιμότητας μέσω της πλατφόρμας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.