ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το γεύμα εργασίας που παρέθεσε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο οποίο συζητήθηκαν οι επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, τις οποίες αναζητά το Ριάντ.
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, στη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκε η ανησυχία για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και τονίστηκε ότι η συνεργασία Ελλάδας- Σαουδικής Αραβίας συμβάλει στη σταθερότητα. Επισημάνθηκε επίσης η κοινή αντίληψη σε σειρά ζητημάτων περιφερειακού ενδιαφέροντος.
Οι δυο πλευρές, προσθέτουν από την κυβέρνηση, επιβεβαίωσαν ότι η σημερινή επίσκεψη αποτελεί το εφαλτήριο για τη διεύρυνση της συνεργασίας σε σειρά τομέων, όπως αυτοί του εμπορίου, των επενδύσεων, του τουρισμού, της άμυνας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Κάρεν Μπρέιντι, μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του αγγλικού ποδοσφαίρου, έβαλε τέλος…
- Ανδρέας Δρακόπουλος: Ο επικεφαλής του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» παίζει… μπάλα ξανά στην Leeds
- Η κοινωνία δεν αντέχει άλλα ημίμετρα
- Η… Μεγάλη Τετάρτη της κυβέρνησης: Αναταράξεις για τις άρσεις ασυλίας και η Λάουρα Κοβέσι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.