• What's happening

    Τι συμβαίνει στο… Αγαθονήσι με τους οίκους ανοχής;

    • NewsRoom
    όργια


    Το Αγαθονήσι έχει παρελθόν με τους …οίκους ανοχής. Τουλάχιστον έτσι μάλλον, θεωρεί η κεντρική διοίκηση, η οποία επιμένει να επικοινωνεί με τον Δήμο, για να μάθει πόσες άδειες έχει εκδώσει.

    Την ιστορία μοιράστηκε, ο Δήμαρχος Αγαθονησίου κ. Βαγγέλης Κόττορος, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, κλέβοντας την παράσταση στο ετήσιο συνέδριο της ΠΕΔ και μιλώντας για ένα… σημαντικό  τηλεφώνημα που είχε από την κεντρική διοίκηση. Το ερώτημα; Πόσες άδειες οίκων ανοχής έχει εκδώσει ο Δήμος!

    Η ιστορία έχει ως εξής: Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, παίρνουν τηλέφωνο από το Υπουργείο στο Δήμο και τους ζητούν να τους πουν πόσες άδειες…οίκων ανοχής έχει εκδώσει ο Δήμος!

    Ο Δήμαρχος με τον έναν και μοναδικό υπάλληλο του Δήμου, δεν το πήραν στα σοβαρά, αγνόησαν το…επιτακτικό αίτημα και συνέχισαν τη δουλειά τους αφού εξυπηρετούν τον κόσμο μόνοι τους. Σε λίγο διάστημα, όμως, το Υπουργείο επανέρχεται, αυτή τη φορά πιο…επίσημα, με έγγραφό του, το οποίο επίσης αγνοούν και συνεχίζουν τη δουλειά τους.

    Στην τρίτη κρούση πια από το Υπουργείο, όπου παίρνουν και πάλι τηλέφωνο και λένε στον Δήμαρχο ότι πρέπει να τους πει πόσες είναι οι άδειες για οίκους ανοχής στο νησί γιατί βιάζονται αφού πρέπει…να κλείσουν τα στατιστικά τους, τότε ο κ. Κόττορος έδωσε στο Κράτος την «πληρωμένη» απάντηση: «Παιδιά, περιμένετε, ακόμα…καταμετρώ τις άδειες»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Απορρίπτει το κάλεσμα Ομπάμα για μείωση του χρέους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Β. Παπαγεωργόπουλος: Επιμένει στην καταδίκη του ο αντεισαγγελέας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MONO ΕΔΩ: Το βίντεο αφιέρωμα του mononews.gr για την επίσκεψη Ομπάμα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ