• Business

    Τι γύρευε η Ζωή στη Παλιά Αγορά της Φιλοθέης την Παρασκευή το βράδυ;

    • NewsRoom


    Την Παρασκευή, στις 15 Απριλίου, ανακοινώθηκε η δημιουργία του νέου κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Δημοκρατίας», και ταρακουνήθηκε το πολιτικό σκηνικό. Και παρόλο το ταρακούνημα, η κα. Κωνσταντοπούλου καθόλου δεν ταράχτηκε.

    Αντιθέτως, το βράδυ της ίδιας ημέρας, βρέθηκε στη «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη, με δύο φίλες της να τρώει και να περνά χαλαρά το βράδυ της.

    konstantopoulou-kanei-komma-onomazei-pleusi-eleutherias-exei-sima-karavi-620x320

    Βέβαια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα τηλεφωνήματα «έπεφταν βροχή», και το κινητό της τηλέφωνο είχε καταστεί η προέκταση του χεριού της. Και αυτό ήταν αναμενόμενο, δεδομένης της ανακοίνωσης της δημιουργίας νέου κόμματος.

    Χαρακτηριστική, είναι μάλιστα, η ανταπόκριση που είχε από τον κόσμο. Ενώ καθόταν με τις φίλες της την πλησίαζαν αρκετοί άνθρωποι, προκειμένου να τη χαιρετήσουν και να δηλώσουν ταυτόχρονα τόσο την στήριξή τους όσο και την αγανάκτηση τους σχετικά με την κατάσταση στη χώρα.

    kostantopoulou

    Η στήριξη τους, όπως λένε, είναι ειλικρινής και την εκφράζουν γιατί ήταν η μόνη μαζί με λίγους ακόμα βουλευτές που τήρησαν το λόγο τους για μη ψήφιση του μνημονίου παραμερίζοντας το πολιτικό κόστος που τους περίμενε.

    Να σημειωθεί, πως αύριο, ημέρα Τρίτη και ώρα 07:00 μ.μ, στο Θέατρο Χυτήριο θα πραγματοποιηθεί ομιλία της κυρίας Κωνσταντοπούλου, σχετική με το νέο κόμμα της.



    ΣΧΟΛΙΑ