ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πεποίθηση ότι θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους του MEGA εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, υποστηρίζοντας ότι «θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπονται από τον ελληνικό εργατικό νόμο» και για την περίπτωση του εν λόγω σταθμού.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ερωτηθείς αν η κυβέρνηση προτίθεται να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία, προκειμένου οι μέτοχοι της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ να καταβάλουν στο ακέραιο τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις που οφείλονται στους 420 εργαζομένους, στην περίπτωση που το κανάλι τελικά κλείσει, υποστήριξε ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του υπουργείου Εργασίας μέχρι σήμερα έχουν προχωρήσει σε αλλεπάλληλες διοικητικές ενέργειες και πως το ίδιο θα συνεχίσει να γίνεται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις για το Mega: Αποχωρεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Μπαίνει οριστικό τέλος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άρης Καρυτινός: Ο deal maker των 1,2 δισ. που μετασχηματίζει την Prodea
- Ανακοίνωση ΥΠΑΑΤ, Κώστας Τσιάρας: Η προσχηματική άρνηση στον διάλογο δεν συνεισφέρει στην επίλυση των αγροτικών προβλημάτων
- Ισραήλ: Αναστέλλονται οι επιχειρήσεις κατά της Χεσμπολάχ προσωρινά
- Μητσοτάκης προς αγρότες: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τον αγώνα σας, μελετάμε νέο πακέτο ενίσχυσης
