• newsletter

    Θωμάς Λιακουνάκος: Η νέα ζωή με το βραχιολάκι-Πόσα μέτρα θα μπορεί να μετακινείται

    • NewsRoom
    Θωμάς Λιακουνάκος

    Θωμάς Λιακουνάκος


    Η ζωή που είχε ήταν ίδια με αυτές που περιγράφονται στα παραμύθια. Η Δευτέρα 28/9/2015, όμως, τον έκανε να καταλάβει ότι το happy end που θα περίμενε να έχει, δεν επρόκειτο να γίνει πραγματικότητα. O λόγος για τον κάποτε πανίσχυρο επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο ο οποίος τη Δευτέρα εκείνη συνελήφθη, δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες, από αστυνομικούς για την υπόθεση καταβολής μίζας ύψους 1,6 εκατ. ευρώ προς τους Άκη Τσοχατζόπουλο και Γιάννη Σμπώκο από offshore εταιρεία (Interaction) η οποία φέρεται να του ανήκει.

    Η νέα ζωή του Θωμά Λιακουνάκουliakounakos thomas

    Ο γνωστός, λοιπόν, επιχειρηματίας είχε προφυλακιστεί στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, με τη κατηγορία ότι έδινε μίζες εκατομμυρίων ευρώ για να εξασφαλίζει εξοπλιστικά προγράμματα αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Κατηγορία απερχόμενη από την διακίνηση 1,6 εκατ ευρώ από εταιρεία ιδιοκτησίας του προς τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο και Ιωάννη Σμπώκο.

    Η νέα ζωή με το βραχιολάκι 

    Τώρα, βγαίνει από τη φυλακή με την προϋπόθεση-υποχρέωση να φορά το βραχιολάκι (στο πόδι) προκειμένου είναι δυνατός ο εντοπισμός του από τις αστυνομικές αρχές ανά πάσα στιγμή. Συγκεκριμένα, ο κ. Λιακουνάκος βρίσκεται υπό περιοριστικούς όρους στο θέμα της μετακίνησής του. Δεν μπορεί δηλαδή να απομακρυνθεί παραπάνω από 20 μέτρα από το σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στο Ψυχικό. Αξίζει, βέβαια να σημειωθεί, πως ακόμα και αν θέλει να μετακινηθεί για τον οποιοδήποτε λόγο εκτός της κατοικίας του -σε ακτίνα πάνω από 20 μέτρων- οφείλει να πάρει πρώτα άδεια από την αστυνομική αρχή.

    Αν δεν εγκριθεί, για τον οποιοδήποτε λόγο, η μετακίνησή του και εκείνος δεν υπακούσει τότε παραβιάζει ουσιαστικά την προϋπόθεση με την οποία έχει αποφυλακιστεί ωσότου δικαστεί. Μάλιστα ο ίδιος πληρώνει και το κόστος για το βραχιολάκι το οποίο ανέρχεται σε  13 ευρώ την ημέρα.

    Η αποφυλάκιση του , πραγματοποιήθηκε ύστερα από δική του αίτηση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, η οποία είχε αρχικά απορριφθεί από την ανακρίτρια.

    Ποιος είναι ο Θωμάς Λιακουνάκος;

    Θωμάς Λιακουνάκος. Ετών 62. Επιχειρηματίας
    Θωμάς Λιακουνάκος. Ετών 62

    Ο Θωμάς Λιακουνάκος είναι γνωστός επιχειρηματίας, για τον οποίο μπορούμε να πούμε πως τα medio ασχολήθηκαν όχι μόνο για την επιχειρηματική του δράση αλλά και την κοινωνική του. Μιας και οι έξοδοι του ήταν πολυδάπανες, φανταχτερές και γεμάτη από τα φλας των δημοσιογραφικών φακών.

    Είναι ιδρυτής του Ομίλου Axon και Πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού της Euromedica, ενώ έχει διατελέσει μέλος διοικητικών συμβουλίων σημαντικών οργανισμών, όπως τα American – Hellenic Chamber of Commerce, British – Hellenic Chamber of Commerce και German – Hellenic Chamber of Commerce.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/article-oli-epizitoun-simfonia-sto-eurogroup-akoma-ke-o-hollande/42607

    http://www.mononews.gr/article-echi-dikio-politico-pou-grafioti-o-kiriakosmpori-naepireasi-tinevropi/42444

     



    ΣΧΟΛΙΑ