ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικός στον κορονοϊό είναι ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter.
«Μόλις έμαθα ότι το καθιερωμένο τεστ για COVID-19 βγήκε θετικό. Μπαίνω σε αυτοπεριορισμό, όπως απαιτείται. Μείνετε ασφαλείς» λέει στο tweet του ο κ. Σχοινάς.
I have just learned that my regular scheduled #COVID19 test before the College came back positive. I am now self-isolating as required. Stay safe.
— Margaritis Schinas (@MargSchinas) October 27, 2020
Με τον Μαργαρίτη Σχοινά είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος του ευχήθηκε περαστικά και να επανέλθει γρήγορα και υγιής στα καθήκοντά του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goldman Sachs: Ανεβάζει την πήχη για τις ευρωπαϊκές μετοχές – Βλέπει άνοδο 5,5% στον Stoxx 600
- ΗΠΑ: Υποχώρησαν οι λιανικές πωλήσεις τον Ιούλιο
- Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Κύπριο ομόλογο του: Στο επίκεντρο οι τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις
- Διώρυγα του Παναμά: Πόσα εκατομμύρια πλήρωσε το Supertanker G. Arete για παρακάμψει την ουρά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.