ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το χρονοδιάγραμμα της αποχώρησής της από τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη ανακοινώνονταςότι θα αποχωρήσει από το κόμμα στερώντας του ταυτόχρονα τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Μόνη μου έχω πει ότι θα φύγω. Αυτό είναι μια οδυνηρή απόφαση για μένα γιατί έχω περάσει το μισό μου κοινοβουλευτικό βίο με τον ΣΥΡΙΖΑ και έχω δώσει εδώ όλο μου τον αγώνα» ανέφερε η κα Τζάκρη, σε σημερινή τηλεοπτική της εμφάνισή της στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega».
Διαβάστε επίσης:
Στις αγορές για 11 δισ. ευρώ το Ελληνικό Δημόσιο για το 2025
Κύπρος: Ανήλικος έστελνε απειλητικά email για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε ελληνικά αεροδρόμια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Τι θα πει ο Τραμπ στο διάγγελμά του, έναν μήνα μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράν
- Παγκόσμια οικονομία: ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα και IEA συντονίζονται για τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης
- Νέα δωρεά στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών της Angelakos (Hellas)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τη δικογραφία για τους 11+2 αναμένει η κυβέρνηση για την άρση ασυλίας και τον μίνι ανασχηματισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.