ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αποχώρηση ομάδας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένης και της δικής της προανήγγειλε με δηλώσεις της νωρίς το πρωί η Θεοδώρα Τζάκρη.
«Δεν μπορώ να μείνω σε ένα κόμμα που είναι βαθιά αντιδημοκρατικό, που καταστρατηγεί αυτό που το ίδιο αποφάσισε και ψήφισε», δήλωσε σε συνέντευξή της στο MEGA η Θεοδώρα Τζάκρη.
«Δεν μπορώ να παραμείνω σε αυτή την δολοπλοκία» συνέχισε, χαρακτηρίζοντας «απαξιωτικά, ταπεινωτικά και προσβλητικά» όσα συνέβησαν στο συνέδριο».
Σε ό,τι αφορά τις επόμενες κινήσεις της απάντησε: «Η μέριμνά μου αυτή την στιγμή δεν είναι να αποτελέσω την 19η βουλευτή που ανεξαρτητοποιείται.
Το ζητούμενο είναι να πάω σε μια ΚΟ ενός κόμματος που να αποτελεί φυσική εξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ. Θα φύγω και θα πάρω κι άλλους μαζί μου. Θα είναι συντονισμένη η έξοδος, και θα είμαστε όσα άτομα χρειάζεται ώστε να γίνει ό,τι πρέπει να γίνει».
Σχετικά με τη διαφαινόμενη απώλεια της θέσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ η κ. Τζάκρη σχολίασε: «Τυπικά παραμένει ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ουσιαστικά την έχει απωλέσει αυτή την θέση. Δεν θέλει να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με όλα όσα έγιναν στο συνέδριο».
«Για μένα δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ όπως τον γνώριζα» συνέχισε, καταλογίζοντας ευθύνες και στον Νίκο Παππά: «Ο κ. Παππάς ήταν ο αρχηγός αυτής της ‘γλυκιάς’ συμμορίας.
Θεωρώ ότι έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης γι΄αυτό που έχει γίνει» σημείωσε συγκεκριμένα.
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Κλείνουν 137 στρατόπεδα – Aντι- drone σύστημα σε κάθε μονάδα του στρατού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Δ. Μελισσανίδης (Aegean Shipping Management): Καθελκύστηκε το νεότευκτο Green Liberty
- Βρείτε τους καρχαρίες
- Economist: Γιατί καταρρίπτεται το «ασφαλές καταφύγιο» του χρυσού – Τι αποκαλύπτει η πρόσφατη άνοδος της τιμής του
- Δένδιας: Συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας – Θερμές ευχαριστίες για την ελληνική πυροβολαρχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.