ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διυπουργική υπό τον Μητσοτάκη για τη φωτιά στη Δυτική Αττική: Αποζημιώσεις «τώρα» και αναστολή πλειστηριασμών για 1 χρόνο – Όλα τα μέτρα
Διυπουργική σύσκεψη προκειμένου να ληφθούν οι αποφάσεις για το τελετουργικό της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που πέθανε το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 83 ετών, έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης στις 09:30 στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη σημερινή σύσκεψη, μεταξύ άλλων, αναμένεται να είναι παρόντες ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταφή του θα γίνει στο Τατόι, στους βασιλικούς τάφους.
Διαβάστε επίσης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ιστορία θα κρίνει δίκαια και αυστηρά τον Κωνσταντίνο της δημόσιας ζωής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΚΕΔΕ: Αύξηση κρατικης χρηματοδότησης ζητούν οι δήμοι – Προειδοποιούν με κινητοποιήσεις
- Δημήτρης Μαρκόπουλος: Η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος περνά και μέσα από την οικονομική του αποδυνάμωση
- Daily Mail: Το εκρηκτικό παρασκήνιο της ρήξης Τραμπ – Γουάιλς
- Γεωργιάδης: Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση εφαρμόζεται ήδη σε 105 νοσοκομεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.