• Πολιτική

    Ταχιάος: Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας

    • NewsRoom
    Ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, στη Βόρεια Εύβοια

    Ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, στη Βόρεια Εύβοια


    Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, κ. Νίκος Ταχιάος, πραγματοποίησε σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, αυτοψία στις περιοχές της Εύβοιας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Elias.

    O κ. Ταχιάος συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, κ. Γιώργο Κελαϊδίτη και τον διευθυντή της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κ. Δημήτρη Αναγνώπουλο, επισκέφθηκε τη βόρεια Εύβοια προκειμένου να διαπιστώσει τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας στις υποδομές της ευρύτερης περιοχής.

    Σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Μαντουδίου, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Τσαπουρνιώτη, ο Υφυπουργός Υποδομών ζήτησε αναλυτική λίστα με τα έργα που έχουν υποστεί ζημιές, προκειμένου να οργανωθεί ειδικό κλιμάκιο πολιτικών μηχανικών για εμπεριστατωμένη αυτοψία τις αμέσως επόμενες ημέρες.

    Στη συνέχεια, ο κ. Ταχιάος μετέβη στο Δήμο Ιστιαίας, όπου μαζί με τον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Κοντζιά, επισκέφθηκαν έργα υποδομής του δήμου.

    Ο Υφυπουργός Υποδομών δήλωσε :

    «Βρεθήκαμε σήμερα στην πολύπαθη Εύβοια προκειμένου να διαπιστώσουμε από κοντά τις ζημιές που προκάλεσαν σε κρίσιμες υποδομές τα σφοδρά καιρικά φαινόμενα του τελευταίου μήνα.

    Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα φροντίσουμε να ξεκινήσουν αμέσως έργα αποκατάστασης, ώστε το συντομότερο δυνατόν να επανέλθει η κανονικότητα στην κοινωνική και οικονομική ζωή της Εύβοιας.

    Στόχος της Κυβέρνησης είναι να θωρακίσουμε τις υποδομές ώστε να είναι περισσότερο ανθεκτικές στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης και ταυτόχρονα να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης και βελτίωσης της καθημερινής ζωής των πολιτών».

    Διαβάστε επίσης:

    Σκέρτσος: Μέρα με τη μέρα ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη καταπίνει και αφομοιώνει τον κ. Κασσελάκη

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ισχυροποιούμε τη χώρα ως έναν από τους σημαντικότερους εμπορευματικούς κόμβους παγκοσμίως

    Παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών για το ΟΑΚΑ και τη στέγη Καλατράβα



    ΣΧΟΛΙΑ