ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δέκτης έντονων παραπόνων έγινε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος σήμερα Κυριακή βρέθηκε στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης μνήμης «Η Μάχη της Πόρτας».
Ως επίσημος προσκεκλημένος του δήμου, ο Νίκος Βούτσης μίλησε ενώπιον πλήθους που ήταν συγκεντρωμένο.
Μετά την ομιλία, μία γυναίκα, συνταξιούχος τον πλησίασε προκειμένου να παραπονεθεί για τις περικοπές στις συντάξεις: «Ο Αλέξης ο αγαπημένος, μου τα έκοψε εμένα…» ανέφερε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη στον πρόεδρο της Βουλής.
Η ίδια, συμπλήρωσε μάλιστα πως τώρα που έχασε την επικουρική της σύνταξη παίρνει πλέον 900 ευρώ.
«Η τσέπη του κοσμάκη έχει αδειάσει, οι άνθρωποι πεινάνε…» είπε στην κάμερα η συνταξιούχος.
Παρακολουθήστε το βίντεο του trikalaola. gr:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκλαψε μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟ (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τη σύλληψη του μικροπωλητή Παρασκευά που έγινε διάσημος μέσω social media! (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία: Πέθανε ο 14χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αλίμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος: Η νέα επένδυση στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ενισχύει την βιομηχανική βάση της χώρας
- ΕΕ: Σοβαρές ελλείψεις στις πρώτες ύλες για ανανεώσιμη ενέργεια σύμφωνα με το ΕΕΣ
- Βενιζέλος για συνταγματική αναθεώρηση: Το πρόβλημα της χώρας είναι η βαθιά κρίση αξιοπιστίας των θεσμών
- ΔΕΗ & Cycling Greece μαζί για τον ΔΕΗ Tour of Hellas έως το 2029
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.