ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για «εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις νέες επιτυχημένες καταρρίψεις βαλλιστικών πυραύλων των Χούθι κατά της Σαουδικής Αραβίας, από την ελληνική πυροβολαρχία Patriot που βρίσκεται στη χώρα.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνεπής στη στάση του από το 2021, ζητά την ανάκληση της πυροβολαρχίας. Πέρα από τους κινδύνους που συνεπάγεται η αποστολή για το στρατιωτικό προσωπικό, η εμπλοκή στη διαμάχη δεν εξυπηρετεί ούτε την ασφάλεια ούτε τα συνολικότερα συμφέροντα της χώρας και του ελληνικού λαού.
Με την ευκαιρία αυτή, ρωτάμε ξανά: «Ποια συμφέροντα, ποιων δυνάμεων, υπηρετεί εντέλει η παρατεινόμενη παρουσία της ελληνικής συστοιχίας Patriot στη Σαουδική Αραβία, και μάλιστα σε μια τόσο επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη συγκυρία όπως η σημερινή, με τον πόλεμο να γενικεύεται»;», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε επίσης
Χαλκιδική: Υπο μερικό έλεγχο η δασική πυρκαγιά στην περιοχή Μόλα Καλύβα
Συνελήφθη Αιγύπτιος που είχε πάνω του χειροβομβιδα – Φέρεται να είχε στόχο τον Ισίδωρο Ντογιάκο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρήτη: Αγοράκι 2 ετών ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα – Το επανάφεραν στη ζωή διασώστες του ΕΚΑΒ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Τη Δευτέρα ο διορισμός της προσωρινής διοίκησης στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
- Χούθι: Οι επιθέσεις μας είχαν στόχο τις εγκαταστάσεις της Saudi Aramco
- Γαλλία – Ισπανια: Τα σύννεφα καπνού των μεγάλων πυρκαγιών σε Μαδρίτη και Μπορντό ενώθηκαν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.