ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξηγήσεις από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με «το επεισόδιο που συνέβη στο Χαλάνδρι με την επίθεση αστυνομικού εκτός υπηρεσίας στον αντιδήμαρχο Χαλανδρίου, αλλά και σε εθελοντές πολίτες» ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωσή του ο Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «εξοργιστικό» περιστατικό και ζητά άμεσες απαντήσεις.
«Δεν έμεινε στην επίθεση, αλλά προέβη και σε ναζιστικούς χαρακτηρισμούς απειλώντας πως ‘θα κάψει’ τους πολίτες»
«Ο αστυνομικός έθεσε σε κίνδυνο πολίτες και μικρά παιδιά κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς σε χώρο εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Χαλανδρίου. Δεν έμεινε όμως στην επίθεση, αλλά προέβη και σε ναζιστικούς χαρακτηρισμούς απειλώντας πως ‘θα κάψει’ τους πολίτες» σημειώνει και προσθέτει:
«Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό, να προστατεύσει τους πολίτες όπως έχει υποχρέωση και όχι να τους εκθέτει σε κάθε είδους κίνδυνο».
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Ταξιδεύουν για Συρία 500 μετρικοί τόνοι σιτάλευρου
Νότια Κορέα: Ο Υπ. Οικονομικών Τσόι Σανγκ-μοκ αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακού προέδρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λειψυδρία: Τέλος του 2026 ο διαγωνισμός για το μεγάλο έργο «Εύρυτος» άνω των 500 εκατ.
- Ο έκπτωτος πρίγκιπας, ο βασιλιάς θεατής και τα μοντέλα-βάζα: Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου δεν απογοήτευσε
- Κουτσουρέλη-Παπαρίδου: Στις δικαστικές αίθουσες η διαμάχη Unisystems-ΣΕΠΕ
- Ρωσικό πετρέλαιο: Πώς ο σκιώδης στόλος «έσωσε» τις εξαγωγές – Αυξημένοι όγκοι, αλλά λιγότερα στο ταμείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.