• Πολιτική

    Στον Μόσκοβισί «κάρφωσε» ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη για την… συμπεριφορά του στη Βουλή!

    • NewsRoom


    Συνεχίζει να προκαλεί εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, ο οποίος από το βήμα της Ολομέλειας μετέφερε την άποψη της κοινής γνώμης περί συναλλαγής της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους για ανταλλαγή της απόσυρσης του νόμου της κυβέρνησης για περικοπή των συντάξεων με τη συμφωνία των Πρεσπών.

    Όπως διαρρέουν κυβερνητικές πηγές στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση του με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί συζητήθηκαν και τα όσα αναφέρθηκαν στην βουλή, με τον Γάλλο επίτροπο να εμφανίζεται δυσαρεστημένος με τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για πολιτική εξαπάτηση των πολιτών από την κυβέρνηση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις διαρροές του Μαξίμου, ο Μοσκοβισί εμφανίστηκε δυσαρεστημένος και για την κριτική που του ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα, από τη στιγμή που μίλησε στο ελληνικό κοινοβούλιο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην περικοπούν οι συντάξεις.

    Σύμφωνα με το Μαξίμου, ο Γάλλος επίτροπος είπε στον κ. Αλέξη Τσίπρα ότι, αν τον κατηγορούν γιατί έχει συμβάλει στον περιορισμό της λιτότητας στην Ελλάδα, τότε είναι ιδιαίτερα υπερήφανος γι αυτό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ενοχλημένο παραμένει το Μαξίμου από την σκληρή επίθεση Μητσοτάκη για το Σκοπιανό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση ΝΔ στο Μαξίμου: «Ο πανικός σας προκαλεί πλέον θυμηδία»



    ΣΧΟΛΙΑ