• Πολιτική

    Απάντηση ΝΔ στο Μαξίμου: «Ο πανικός σας προκαλεί πλέον θυμηδία»

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (Φωτογραφία: Eurokinissi)

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (Φωτογραφία: Eurokinissi)


    Άμεση ήταν η απάντηση της Νέα Δημοκρατίας στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο χαρακτήρισε «θρασύδειλο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Η ΝΔ αναφέρει πως ο πανικός του Μαξίμου προκαλεί πλέον θυμηδία. Μάλιστα, στην Πειραιώς στέκονται ιδιαίτερα στην τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, το οποίο επιχείρησε να αποδώσει σε «φόβο» το γεγονός πως π κ. Μητσοτάκης δεν θα παραστεί στο προσυνέδριο του ΕΛΚ. Και αυτό παρά το ότι είναι γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα πως την ίδια περίοδο είναι προγραμματισμένο το συνέδριο της ΝΔ, στο οποίο μάλιστα θα παραστούν και υψηλόβαθμα στελέχη του ΕΛΚ!

     «Ο πανικός του Μαξίμου προκαλεί πλέον θυμηδία. Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζουν ήδη από την Κυριακή το βράδυ ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα παραστεί στη Σύνοδο του ΕΛΚ, λόγω του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

    «Ας μην ανησυχούν, ωστόσο, στο Μαξίμου. Μπορεί να μην παραστεί η Νέα Δημοκρατία στη Σύνοδο του ΕΛΚ, αλλά θα παραστεί το ΕΛΚ στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Και μάλιστα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Με τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν Μανφρεντ Βέμπερ και τον εκπρόσωπο της Κομισιόν και του κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μαργαρίτη Σχοινά», καταλήγει η ΝΔ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ενοχλημένο παραμένει το Μαξίμου από την σκληρή επίθεση Μητσοτάκη για το Σκοπιανό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκνευρίστηκε ο Τσίπρας με τις κατηγορίες Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών



    ΣΧΟΛΙΑ