• Πολιτική

    Στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα ο Παύλος Πολάκης για το γλέντι εν μέσω καραντίνας

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ για την νέα εκτροπή του Παύλου Πολάκη, η συμπεριφορά του οποίου για ακόμη μια φορά εκθέτει τον Αλέξη Τσίπρα, δίνει πάτημα για κριτική και δημιουργεί κλίμα εσωστρέφειας στην Κουμουνδούρου.

    Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του «πειθαρχικού» του κόμματος και θα δώσει εξηγήσεις στην Όλγα Γεροβασίλη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο για την προκλητική ανάρτηση στο Facebook, με τις φωτογραφίες από φιλικό γλέντι σε σπίτι, εν μέσω καραντίνας χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

    Παρά την μερική κάλυψη που του προσέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του στο Star (το βράδυ της Δευτέρας), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται πολύ ενοχλημένος από την συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη, που έδωσε την ευκαιρία στην κυβέρνηση να τον ταυτίσει με τους αρνητές της μάσκας και των επιστημονικών δεδομένων.

    Την στιγμή, μάλιστα, που η επίσημη γραμμή στην Κουμουνδούρου είναι η τήρηση όλων των προληπτικών μέτρων για την ανάσχεση της διασποράς του κορονοϊού.

    « […] με τον τρόπο αυτό ο πρώην πρωθυπουργός ουσιαστικά απεδέχθη ότι ο συγχρωτισμός δεν βλάπτει. Εδέχθη ως επαρκή την αιτιολόγηση του κ. Πολάκη ότι ο ίδιος ως γιατρός έχει υποβληθεί σε τεστ, αλλά δεν μας είπε τι θα συνέβαινε στην περίπτωση κατά την οποία οι υπόλοιποι συνδαιτημόνες του κ. Πολάκη του μετέδιδαν τον ιό και τον μετέφερε σε ένα νοσοκομείο. Τρίτον και το βασικότερο, με τον τρόπο αυτό ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι ‘δεν πρέπει να προφυλασσόμαστε’. Καλώς ή κακώς έχω την αίσθηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα» δήλωσε χθες ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

    Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει τον αντιπολιτευτικό λόγο του να μην φτάνει στα αυτιά των πολιτών και να επισκιάζεται από αμφιλεγόμενες συμπεριφορές στελεχών του κόμματος.

    Πάντως, χθες ο Παύλος Πολάκης επανήλθε αμετανόητος με νέα ανάρτηση, στην οποία -μεταξύ άλλων- έγραφε: «ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ :

    1) ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ, σας έχω δεν με έχετε!

    2))Χτες έκανα -εκτός από δυο κουραστικά χειρουργεία -,την ανάρτηση με το τραπέζι με τους φιλους και συνεργάτες μου, καθώς και την ανάρτηση για το ΝΕΟ PET-CT του Ευαγγελισμού που χρηματοδοτήσαμε εμείς, όπως και την ανάρτηση για το νεο ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ του Μπακογιάννη με τα λαμπιόνια των 800.000 ευρώ για τα Χριστούγεννα.

    ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.

    Αυτο δείχνει την ΑΔΥΝΑΜΙΑ σας να σώσετε επικοινωνιακά την κυβέρνηση των Μωυσυδων που τάχει κάνει κολυμπηθρόξυλο στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!».

    Γιώργος Γεραπετρίτης: Ο Τσίπρας δεν είναι διαφορετικός από τον Πολάκη

    Σάλος για Πολάκη, νέο πρόβλημα για ΣΥΡΙΖΑ: Φωτιές άναψε το γλέντι εν μέσω καραντίνας

    Ο Πολάκης στο «πειθαρχικό» του ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο ενώπιον Γεροβασίλη και Τζανακόπουλου για εξηγήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ