ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Πεντέλη μεταβαίνει σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου, το απόγευμα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με κλιμάκιο των συναρμόδιων υπουργών όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής και δημάρχων.
Η σύσκεψη θα αφορά τα ευρήματα των αυτοψιών και τις δράσεις αποκατάστασης που έχει δρομολογήσει η πολιτεία στις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά.
Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν:
-Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας
-Υπ. Εσωτερικών
-Υπ. Πολιτικης προστασίας -Υφυπ Κρατικής αρωγής
-Υπ. Οικονομικών -ΤΑΙΠΕΔ
-Περιφέρεια Αττικής
-Δήμαρχοι Πεντέλης, Χαλανδρίου, Παλλήνης, Βριλησσίων και όλων των άλλων δήμων που επλήγησαν.
Διαβάστε επίσης:
Καμάλα Χάρις: Προτείνει αύξηση του εταιρικού φόρου στο 28% αν κερδίσει στις εκλογές
EMY: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο καιρού για την εξέλιξη της κακοκαιρίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Δένδιας: Αύριο η συμφωνία για τρία KC-390 της Embraer – Συνάντηση με τον πορτογάλο ομόλογο του
- Γκράβα: Ανοίγουν τη Δευτέρα τα σχολεία με κλειστή την παροχή αερίου – Η επιστολή Δούκα
- Σκέρτσος: Στην Αθήνα οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15
- Ιράν: Ο Τραμπ δεν θα ορίσει πότε και με ποιους όρους θα τελειώσει ένας νέος πόλεμος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.