ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η βαρυσήμαντη δήλωση Γεραπετρίτη στο mononews, τι είδε ο ΚΜ στο Καστελλόριζο, η αντεπίθεση Μαρινάκη και τα αυτογκόλ της κυβέρνησης
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, αναχωρεί αύριο, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, για το Αμάν, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στο Βασίλειο της Ιορδανίας.
Στο υπουργείο Εξωτερικών της Ιορδανίας, ο κ. Γεραπετρίτης θα έχει συνάντηση με τον Ιορδανό ομόλογό του, Ayman Safadi. Μετά τις διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών, θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις των δύο υπουργών προς τον Τύπο.
Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Abdullah II.
Διαβάστε επίσης:
Παύλος Μαρινάκης: H πρόκληση της πολιτικής μας είναι η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με τον πρόεδρο των HAE
Κάμερον: Έτοιμη η Βρετανία να αναλάβει και πάλι δράση σε περίπτωση επιθέσεων στην Ερυθρά Θάλασσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
- Οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα που «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα από την Κεντροαριστερά
- Premier League: Τα πιο… δύσοσμα γήπεδα και η πρωτιά του «Έμιρεϊτς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.