• Top Stories

    Στην εντατική ο Θάνος Πλεύρης – Κρίσιμη η κατάστασή του (upd)

    • NewsRoom
    Θάνος Πλεύρης

    Θάνος Πλεύρης, Υπουργός Υγείας


    Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζουν ιατρικές πηγές την κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος εισήχθη την Κυριακή 13 Νοεμβρίου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου διαπιστώθηκε σοβαρή λοίμωξη.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην βουλευτής της ΝΔ υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση υπό την εποπτεία αγγειοχειρουργού και λοιμωξιολόγου προκειμένου να αντιμετωπιστεί λοίμωξη την οποία υπέστη μετά από χειρουργείο στο γόνατο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο.

    Όπως έγινε γνωστό η επέμβαση που είχε ως στόχο να καθαρίσει τη μολυσμένη περιοχή ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μία ώρα και ο ασθενής μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του θεραπευτηρίου, όπου συνεχίζουν την αγωγή οι θεράποντες ιατροί.

    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θάνος Πλεύρης έχει σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και υποβλήθηκε νωρίτερα σε χειρουργική επέμβαση.

    Ο κ. Πλεύρης είχε εισαχθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε παρακέντηση, όπου φέρεται να προσβλήθηκε από νοσοκομειακή λοίμωξη.

    Η λοίμωξη του αναπνευστικού (η οποία όπως προαναφέρθηκε προέκυψε έπειτα από παρακέντηση που έκανε στο πόδι) είχε ως αποτέλεσμα να πάθει σταφυλόκοκκο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι 4 Έλληνες στυλοβάτες του Trump

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσκεψη Ομπάμα: «Ναρκοπέδιο» το κέντρο της Αθήνας – Σε ποιους δρόμους δεν πρέπει να βρεθείτε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κεφάλαιο παιδεία: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές σε γυμνάσιο, λύκειο και πανελλήνιες εξετάσεις

     



    ΣΧΟΛΙΑ