• Πολιτική

    Σ. Θεοδωράκης: Δε θα γίνουμε… οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ

    Σταύρος Θεοδωράκης

    Σταύρος Θεοδωράκης


    Απάντηση στην πρόκληση του Πάνου Καμμένου έδωσε ο Σταύρος Θεοδώρακης για τα όσα ανέφερε στην ομιλία του ο υπουργός Άμυνας, ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού ήταν έτοιμος να συμμετάσχει στην κυβέρνηση αν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ψήφιζαν θετικά στην πρόταση μομφής της ΝΔ.

    «Έχω  υποχρέωση στον κ. Καμμένο να ξαναπώ ότι δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ… μπορεί ο κ. Καμμένος να συνεχίσει τα πολυτελή του ταξίδια όπως έγραψε το Βήμα της Κυριακής, να συνεχίσει τις πτήσεις στο εξοχικό του στην Ικαρία με σούπερ πούμα και σταματώ εδώ»

    Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε και στην επέτειο του δημοψηφίσματος του 2015 και απένειμε εύσημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος όπως είπε έπαιξε καθοριστικό ρόλο προκειμένου η χώρα να παραμείνει στο ευρώ.

    «Σταματήσετε να είστε περήφανοι για το δημοψήφισμα, η χώρα σώθηκε από το βέβαιο θάνατο χάρη στις προσπάθειες που έγιναν στο προεδρικό μέγαρο.

    Ο Προκόπης Παυλόπουλος έπαιξε καθοριστικό ρόλο εκείνες τις κρίσιμες μέρες μαζί με τον Ολάντ. Ο κ. Μεϊμαράκης, η κα Γεννηματά και εγώ, και οι τρεις μας στηρίξαμε τη στροφή στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα, συντάξαμε ένα ανακοινωθέν που αποτέλεσε εγγύηση ότι στην Αθήνα υπάρχουν  ηγέτες να στηρίξουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Και  αυτό οφείλει ο κ. Τσίπρας να το αναγνωρίσει και να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη».

    Απαντήστε στη δημοσκόπηση του mononews (τα στοιχεία σας δεν καταγράφονται)

     

    [playbuzz-item item=”d29c2df3-a23d-4d15-9ff1-998f0760644d” info=”false” wp-pb-id=”60836″]

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καταπέλτης ο Βενιζέλος: Ο Π. Καμμένος γελοιοποιεί όλο το σύστημα, η κυβέρνηση είναι ένα υδαρές πράγμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανοικτός σε μετεκλογικές συνεργασίες ο Μητσοτάκης;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γεννηματά προς Τσίπρα: Δεσμεύσου ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις



    ΣΧΟΛΙΑ