ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Αρκετά πάνω από 100 συμβασιούχους οδηγούς» πρόκειται να προσλάβει άμεσα ο ΟΑΣΘ, αφού «φαίνεται ότι υπάρχει διαθέσιμος στόλος, αλλά λείπουν οι οδηγοί», όπως ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, σε δηλώσεις που έκανε το πρωί από το Αμαξοστάσιο Πυλαίας του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ξενάγησης που έγινε στον χώρο.
Οι λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να οριστικοποιηθούν στη σημερινή συνάντηση (κεκλεισμένων των θυρών), που θα έχει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ, στις 5 σήμερα το απόγευμα, στα γραφεία του οργανισμού.
Στο μεταξύ, όπως επισημάνθηκε, εντός των επόμενων μηνών αναμένονται στη Θεσσαλονίκη και 120 ηλεκτρικά λεωφορεία.
Πάντως, αυτό που εξακολουθεί να προβληματίζει την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, είναι το εάν θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον στον διαγωνισμό που θα «τρέξει» άμεσα για την κάλυψη των κενών που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό και συγκεκριμένα κυρίως σε οδηγούς στον ΟΑΣΘ, αφού σε αντίστοιχη προκήρυξη των ΚΤΕΛ δεν καταγράφηκε μεγάλη συμμετοχή.
Μεταξύ άλλων, για το θέμα του ΟΑΣΘ, που παραμένει σε ειδική εκκαθάριση, ο κ. Σταϊκούρας επανέλαβε ότι μέχρι τέλος του έτους θα έχουν ληφθεί οι αποφάσεις για το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης και αφού πρώτα ληφθούν υπόψη και οι απόψεις των εκπροσώπων των φορέων της πόλης.
«Αναζητούμε τη βέλτιστη και εφικτή λύση για το μέλλον των αστικών λεωφορείων στην πόλη της Θεσσαλονίκης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σταϊκούρας.
Διαβάστε επίσης:
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αποχώρησε από την παράταξη Σγουρού ο Σπύρος Χατζάρας
Μητσοτάκης για Κεραμεία Αλλατίνη: Σηματοδοτεί την υλοποίηση ενός οράματος με όρους μέλλοντος
Μητσοτάκης: Η ΝΔ οδηγεί τον τόπο με σταθερά και τολμηρά βήματα προς ένα μέλλον πιο αισιόδοξο
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SKY express: Ακύρωση πτήσεων προς και από το Τελ Αβίβ έως 5 Μαρτίου
- Τραμπ: Αποδέχεται τις διαπραγματεύσεις που ζήτησε το Ιράν, ενώ πανηγυρίζει για τη βύθιση 9 ιρανικών πολεμικών πλοίων – «Έρχονται κι άλλα»
- F1 2026: Προγραμματισμένα 4 GP στη Μέση Ανατολή
- Γεραπετρίτης: Συνεχής επαγρύπνηση για την άμεση και ασφαλή επιστροφή των Ελλήνων από τη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.