• Πολιτική

    «Στα όπλα» το Ποτάμι: Με ηχητικά και… ύβρεις «καρφώνει» Ψαριανό και Αμυρά

    • NewsRoom
    αμυρας

    Ο βουλευτής του Ποταμιού κ. Γ.Αμυράς


    Στην δημοσιοποίηση ηχητικών αποσπασμάτων στα οποία εμφανίζονται οι Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός να διαβεβαιώνουν πως δεν θα αποχωρήσουν από το Ποτάνι προχώρησε το στέλεχος του κόμματους του Σταύρου Θεοδωράκη, Φωτεινή Λεομπίλλα με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter. Μάλιστα, συνόδευσε την πρώτη ανάρτησή της με ύβρεις κατά του Γρηγόρη Ψαριαννού.

    Στο συγκεκριμένο ηχητικό από το πρόσφατο Πολιτικό Συμβούλιο, λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών, ο Γρηγόρης Ψαριανός εμφανίζεται να λέει:

    «Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπε την μαλ@@α που λέει ο ΣΚΑΪ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή ότι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια.»

    Στην ανάρτησή της η Λεομπίλλα αναφέρει: «Όχι Γρηγόρη μου…εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα…Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ’ εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!»

    Μάλιστα, σε νεότερη της ανάρτηση κατά του Γρηγόρη Ψαριανού αναφέρει: «Γρηγόρη αν είναι να με κάνεις “φίρμα” με τα σουλάτσα σου στα κανάλια λέγε τουλάχιστον σωστά το όνομά μου. Κι επειδή έχεις το θράσος να μιλάς για κρυφές ηχογραφήσεις κ άλλα φαιδρά,οι συσκευές στη φωτό που ακολουθεί δεν είναι τηλεκοντρόλ αλλά κασετοφωνάκια για την ηχογράφηση πρακτικών!»

    Στο δεύτερο ηχητικό, ακούγεται ο Γιώργος Αμυράς να διαβεβαιώνει ότι ο ίδιος και ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από το Ποτάμι. Με την κίνηση αυτή το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη φαίνεται ότι ρίχνει το γάντι στη ΝΔ, καθώς και στους δύο βουλευτές, σχετικά με την διάλυση του Ποταμιού.

    Στο νέο ηχητικό, ο Γιώργος Αμυράς ακούγεται να λέει: «Όποιος θεωρεί στο μυαλό του και λέει μέσα -γιατί και εγώ έχω προσβληθεί πάρα πολύ- από την… με συγχωρείτε που θα το πω… από την βλακεία όσων πιστεύουν στο μυαλό τους ότι ο Αμυράς και ο Ψαριανός θα φύγουν για να διαλύσουν το Ποτάμι. Όποιος το λέει ή όποιος το πιστεύει σας το λέω ξεκάθαρα ότι είναι ένας γελοίος και μισός».

    Το ηχογραφημένο απόσπασμα δημοσιοποίησε στο twitter η Φωτεινή Λεομπίλλα, με το σχόλιο: «Αν μιλάμε για συνέπεια λόγων κ έργων κ αξιοπιστία, δείτε το! Από το Π.Σ του Ποταμιού, 4 μόλις ημέρες πριν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γρ.Ψαριανός προς Στ.Θεοδωράκη: Τώρα το θυμήθηκε ότι διαλύθηκε το Ποτάμι;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταύρος Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας προτείνει να μπει το Ποτάμι στην κυβέρνηση και είπαμε «όχι»



    ΣΧΟΛΙΑ