• Πολιτική

    Σπυρόπουλος για επιστολική ψήφο: Η κυβέρνηση τορπιλίζει τη συναίνεση

    • NewsRoom

    Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος


    «Η κυβέρνηση τορπιλίζει τη συναίνεση. Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει με τη στάση του ότι τον ενδιαφέρει μόνο το μικροκομματικό του συμφέρον και δεν σέβεται τη μεγάλη εικόνα, που είναι η επίτευξη της ομοφωνίας μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων μπροστά σε τέτοιες μεγάλες αλλαγές», τόνισε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στη χθεσινή αιφνιδιαστική τροπολογία της κυβέρνησης για την επιστολική ψήφο και στις εθνικές εκλογές.

    Σπυρόπουλος: Η κυβέρνηση συνεχίζει μια επιδοματική πολιτική που δεν λύνει την υπογεννητικότητα

    Ο κ. Σπυρόπουλος μίλησε στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε για νομοθετικές ανακολουθίες, όπως είπε, της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα παρατηρώντας αιχμηρά:

    «Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ένας πολίτης ο οποίος ψηφίζει στο σχολείο της πόλης του, δεν θα πάει στην κάλπη και θα του δώσουμε τη δυνατότητα να ψηφίσει με επιστολική ψήφο και μάλιστα μόνο στις ευρωεκλογές».

    Ως προς τις χθεσινές εξαγγελίες για το δημογραφικό, ο κ. Σπυρόπουλος επισήμανε ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει μία επιδοματική πολιτική, που δεν λύνει το μεγάλο ζήτημα της υπογεννητικότητας. Αντίθετα, χρειάζονται μακροπρόθεσμες πολιτικές, που θα δώσουν κίνητρα στα νέα ζευγάρια για να μπορέσουν να κάνουν οικογένεια».

    Σχετικά με το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο κ. Σπυρόπουλος επανάλαβε την ανάγκη να κατατεθεί το τελικό κείμενο ώστε να αρθεί η παραδοξότητα οι βουλευτές ερωτώνται αν θα ψηφίσουν κάτι, που δεν έχουν δει.

    Διαβάστε επίσης:

    Χαρίτσης: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν το ν/σ για την επιστολική ψήφο

    Κεραμέως: Η επιστολική ψήφος για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές ήταν η απόλυτη φυσική συνέχεια

    Παύλος Μαρινάκης: Όταν πιστεύεις στην επιστολική ψήφο, πιστεύεις συνολικά



    ΣΧΟΛΙΑ