• Πολιτική

    Εξαρθρώθηκε σπείρα που καλλιεργούσε και διακινούσε χασίς στα Τζουμέρκα

    • NewsRoom
    χασίς


    Πενταμελής σπείρα Ελλήνων με επικεφαλής έναν 62χρονο, διακινούσαν χασίς που καλλιεργούσαν στην ευρύτερη περιοχή των βόρειων και κεντρικών Τζουμέρκων. Η εν λόγω σπείρα εξαρθρώθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος.

    Ο αρχηγός της σπείρας και οι συνεργοί του ηλικίας 49, 53, 43 και 37 χρόνων συνελήφθησαν σε διάφορα χωριά στο νότιο τμήμα της οροσειράς της Πίνδου, όπου απασχολούνταν τουλάχιστον από τις αρχές Νοεμβρίου στην καλλιέργεια και αποξήρανση δενδρυλλίων κάνναβης και την διακίνηση της παραγωγής τους στην ευρύτερη περιοχή.

    Στην κατοχή και στα σπίτια τους, κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 158,5 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους 463 γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, ένα κυνηγετικό όπλο και 450 ευρώ προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα κατά περίπτωση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τράπεζες: Νέα δάνεια μόνο με επιστροφή καταθέσεων

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόκκινα δάνεια: Σε πλειστηριασμό 20.000 ακίνητα-Τι είναι το project Solar. Όλο το παρασκήνιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο: Ποιοι αγοράζουν τώρα Ελληνικά ομόλογα. Ο Χρησμός της UBS

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κ. Καλλίνικος στο mononews: Τα σχέδια του ομίλου Goldair που φέρνουν νέα πνοή στην ελληνική οικονομία

     



    ΣΧΟΛΙΑ