• Top Stories

    Σοβαρή καταγγελία ΝΔ: Το κτίριο της Κουμουνδούρου δεν είχε δηλωθεί στην εφορία

    • NewsRoom
    Τσιπρας


    Στην επιφάνεια βγαίνουν μια – μια οι «ατασθαλίες» του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας, επί 16 χρόνια το κτίριο της Κουμουνδούρου δεν είχε δηλωθεί στην εφορία με αποτέλεσμα να μην έχουν πληρωθεί οι αναλογούντες φόροι! Την αποκάλυψη έκανε κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής ο βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς  ο οποίος υποστήριξε ότι αφενός το κτίριο δεν είχε δηλωθεί στην εφορία και αφετέρου στις 14 Νοεμβρίου του 2016 τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν 16 διαδοχικές δηλώσεις, μία για κάθε έτος από το 2001 στην έκτη εφορία Αθηνών.

    Ως εκ τούτου, σύμφωνα πάντα, με τον κ. Γεωργαντά ο ΣΥΡΙΖΑ –εφόσον  το κτήριο δεν είχε δηλωθεί δεν έχει πληρωθεί για το κτήριο ούτε φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας, ούτε ενιαίο τέλος ακινήτων νομικών προσώπων, ούτε καν ΕΝΦΙΑ!

    Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έθεσε επί τάπητος και θέμα για την εξόφληση του κουρεμένου κατά 60% δανείου που είχε ληφθεί για την εξαγορά του. Συγκεκριμένα, από τα έγγραφα που υπάρχουν στην Επιτροπή –κατά τον γαλάζιο βουλευτή- δεν υπάρχει ούτε πράξη εξόφλησης του δανείου, ούτε βεβαίωση για άρση των απαιτήσεων και κυρίως της κατάσχεσης από την Τράπεζα.

    Σύμφωνα με τα γαλάζια στελέχη υπάρχουν υπόνοιες ότι το δάνειο ακόμα και κουρεμένο μπορεί να μην έχει εξοφληθεί! «Είναι η απόλυτη απόδειξη μιας ιστορίας η οποία δεν είναι καθόλου νόμιμη», σχολίασε σχετικά ο κ. Γεωργαντάς.



    ΣΧΟΛΙΑ