• Πολιτική

    Σκουρλέτης κατά Κασσελάκη μετά το προσωπικό του δάνειο στο κόμμα: «Επί των ημερών μου μηδενίστηκε το χρέος»

    • NewsRoom
    Πάνος Σκουρλέτης

    Πάνος Σκουρλέτης


    Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα στο περιβάλλον του πρώην υπουργού και γραμματέα, Πάνου Σκουρλέτη.

    Η κίνηση του Προέδρου του κόμματος κ. Στέφανου Κασσελάκη να προχωρήσει σε προσωπικό δανεισμό για να καλύψει τρέχουσες υποχρεώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφεραν στο προσκήνιο τα οικονομικά του κόμματος.

    Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του πρώην υπουργού, ο κ. Σκουρλέτης εξέφρασε την ενόχλησή του καθώς στα χρόνια που ο ίδιος διετέλεσε γραμματέας του κόμματος, μηδενίστηκε το χρέος του ΣΥΡΙΖΑ στην Εθνική Τράπεζα.

    Υπενθυμίζουμε ότι σε συνεργασία με τον αείμνηστο, Μίμη Δαρειώτη, που είχε την ευθύνη επί των οικονομικών του κόμματος, ο κ. Σκουρλέτης το 2019 διέθεσε το μεγαλύτερο μέρος της κρατικής επιχορήγησης, προπληρώνοντας τις εναπομείνασες δόσεις του δανείου του κόμματος στη συγκεκριμένη τράπεζα, με αποτέλεσμα αυτό να μηδενιστεί.

    Επιπλέον, την περίοδο που ο κ. Σκουρλέτης διετέλεσε γραμματέας του κόμματος, υπήρξε μείωση κατά 40% στο μισθολόγιο των ατόμων που μισθοδοτούνταν από το κόμμα, εξορθολογίζοντας ακόμη περισσότερο το κομματικό ταμείο.

    Διαβάστε επίσης:

    Βουλγαρία: Χρηματοδότηση 197 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για την ανανέωση των δικτύων ενέργειας

    Ευρωαγορές: Πώς ολοκλήρωσαν οι δείκτες τη συνεδρίαση της Τετάρτης

    Πέθανε ο Ζακ Ντελόρ, ο «πατέρας» του ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ