• Πολιτική

    Σκληρή επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα: «Αυτός έχτισε καριέρα επενδύοντας στη βία και την τοξικότητα»

    Βουλή


    Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία μετά τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο αναφορικά με την υπόθεση της επίθεσης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μουτάρη. Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας πως ένα ακραίο τμήμα του ευθύνεται για την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

    «Η πολιτική και ηθική νομιμοποίηση της βίας στην Ελλάδα φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα», τονίζει απαντώντας στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο.

    «Αυτός και το κόμμα του πρωτοστάτησαν και υπέθαλψαν τη βία το Δεκέμβριο του 2008. Αυτός και το κόμμα του προανήγγειλαν κρεμάλες στο Σύνταγμα και μιλούσαν για γερμανοτσολιάδες. Αυτός και το κόμμα του επέχαιραν για τις βίαιες επιθέσεις σε στελέχη άλλων κομμάτων και δημοσιογράφων, μιλώντας για “δικαιολογημένη αγανάκτηση», τονίζει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και συνεχίζει:

    «Αυτός και το κόμμα του έχτισαν καριέρες και τελικά κατέλαβαν την εξουσία επενδύοντας στη βία, τη συκοφαντία, την πόλωση και την τοξικότητα.

    Αυτός και το κόμμα του προσπαθούν ακόμη και σήμερα να πείσουν τους πολίτες ότι υπάρχει καλή και κακή βία.

    Για τη Νέα Δημοκρατία η βία είναι βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και η αντιμετώπισή της είναι πρώτη προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης.

    Αν ο κ. Τσίπρας είχε ίχνος τσίπας θα έπρεπε να ντρέπεται για τη θρασύτατη αναφορά του στη Νέα Δημοκρατία. Αλλά τόσος είναι…», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσίπρας για επίθεση σε Μπουτάρη: Το δρόμο στη βία ανοίγει ακραίο τμήμα της ΝΔ!



    ΣΧΟΛΙΑ