• Πολιτική

    Σκέρτσος: 50.000 ραντεβού για την 1η δόση στις ηλικίες άνω των 60 σε 3 ημέρες

    • NewsRoom
    Σκέρτσος: 50.000 ραντεβού για την 1η δόση στις ηλικίες άνω των 60 σε 3 ημέρες

    Άκης Σκέρτσος


    Την μεγάλη ανταπόκριση των ανεμβολίαστων, ηλικίας 60 ετών και άνω, να σπεύσουν να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν, αναδεικνύει σε ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, επισημαίνοντας ότι από την Τρίτη μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής κλείστηκαν 50.000 ραντεβού.

    Στην ανάρτησή του στο Facebook η οποία συνοδεύεται από ένα βίντεο της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού, ο Άκης Σκέρτσος υπογραμμίζει πως το 1/10 της ομάδας των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, «έκανε σε μόλις τρεις ημέρες μια επιλογή ζωής» και τους ευχαριστεί διαβεβαιώνοντας πως «θα συνεχίζουμε για να χτίσουμε ένα τείχος προστασίας γύρω από τους πιο ευάλωτους».

     

    Χαρακτηριστικά αναφέρει: «50.000 ραντεβού πρώτης δόσης στις ηλικίες 60+ κλείστηκαν από την Τρίτη το μεσημέρι έως αυτή την ώρα. Το 1/10 της ομάδας των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, που παρέμεναν επί 11 μήνες απροστάτευτοι, έκανε σε μόλις τρεις ημέρες μια επιλογή ζωής. Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για να χτίσουμε ένα τείχος προστασίας γύρω από τους πιο ευάλωτους».

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ