• Πολιτική

    Σύσκεψη στο Μαξίμου για την αστυνόμευση

    Μέγαρο Μαξίμου

    Μέγαρο Μαξίμου


    Ο Πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς συγκάλεσε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα τη διατήρηση επαρκούς αστυνόμευσης, στο πλαίσιο της συνέχειας του κράτους. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Επικρατείας Βασίλειος Σκουρής, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Λάζαρος Μαυρόπουλος.

    Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε όλο το φάσμα των δράσεων της Αστυνομίας: τις προκλήσεις αστυνόμευσης στα μεγάλα αστικά κέντρα και τα σύνορα της επικράτειας, τη συμβολή της Αστυνομίας στην υλοποίηση αποφάσεων επί πολεοδομικών παραβάσεων σε τουριστικούς προορισμούς και τις ενέργειές της για την ασφάλεια των επισκεπτών.

    Ο Αρχηγός της Αστυνομίας αναφέρθηκε ιδίως στην αναδιάταξη των ανθρώπινων πόρων της Αστυνομίας προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της περιφέρειας ενόψει της τουριστικής περιόδου.

    Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην διασφάλιση από την Αστυνομία του ατομικού δικαιώματος της ελευθερίας κίνησης – το οποίο παραβιάζεται για τα άτομα με αναπηρία από τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα σε πεζοδρόμια και διαβάσεις.

    Διαβάστε επίσης

    Εύα Καϊλή: Οι δικηγόροι της ζητούν κατάργηση των περιοριστικών όρων

    Τσίπρας: Σχέδιο στήριξης εργαζόμενων ή ασυδοσία σε εργασιακή ζούγκλα, το κρίσιμο δίλημμα στις εκλογές

    ──────────────────

    Εκλογές 2023 – Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ