ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διευρυμένη σύσκεψη για τον κοροναϊό, τα μέτρα για τη δημόσια υγεία και τις επιπτώσεις στην οικονομία πραγματοποιείται από τις 11.30 στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στη σύσκεψη θα μετέχουν, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης ‘Αδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο γενικός γραμματέας πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.
Νωρίτερα, παρουσία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας, συνεδρίαση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάπας Λέων ΙΔ΄: Τι μπορεί να περιμένει η τέχνη και η πολιτιστική κληρονομιά από τον νέο Ποντίφικα
- Τράπεζα Κύπρου: Στα 117 εκατ. ευρώ τα κέρδη το α΄ τρίμηνο
- Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Παπασταύρου με τον αντιπρόεδρο της υποεπιτροπής Ενέργειας των ΗΠΑ και μέλος του Κογκρέσου R. Weber
- UniCredit: Τα κέρδη ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών – Ανοίγει ο δρόμος για νέες εξαγορές υπό τον Orcel
