ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί ο εφοπλιστής Γκότσης αγόρασε Aktor, πόσα λεφτά κέρδισε ο Κόκκαλης, τα 3 super placement, το νέο deal του Πάρη Λάτση, ο Κ.Μ., η Κίμπερλι και ο Κυριακού και το τριφύλλι της Αγγελικούση
«Ο πρωθυπουργός των απευθείας αναθέσεων, των σκανδάλων και της παραβίασης κάθε έννοιας του Κράτους Δικαίου, υπερέβη σήμερα τον ίδιο του τον εαυτό, παραβιάζοντας ανερυθρίαστα την θεσμική τάξη», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του, προσθέτοντας ότι «καταδικάζει την πρωτοφανή εκτροπή Μητσοτάκη στη Βουλή, να επιτεθεί με τον πιο ανοίκειο τρόπο εναντίον του προέδρου της Κ.Ο. Νίκου Παππά, προσβάλλοντας και απαξιώνοντας έτσι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί «τα προοδευτικά κόμματα της Αντιπολίτευσης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποδοκιμάσουν την ύβρη Μητσοτάκη». Προσθέτει ότι «η στάση του δεν αφορά μόνον τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» και πως «η απαξίωση των κομμάτων από τον πρωθυπουργό, σχετίζεται ευθέως με τους στοιχειώδεις κανόνες της Δημοκρατίας».
Διαβάστε επίσης:
Στέφανος Κασσελάκης: Εγκαινιάζει τα νέα του γραφεία στον Ταύρο
ΥΠΕΞ: Η κυβέρνηση «καταδικάζει απερίφραστα» την επίθεση στην Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UEFA Europa League: Νίκη αντίδρασης και ψυχολογίας για τον ΠΑΟ
- Φαρμακευτικές: Καμία πρόοδος στο μνημόνιο συνεργασίας με την Πολιτεία – Η συνάντηση που εκκρεμεί
- Λώρα Τσουκαλά: Η σκαπανέας του Ντιζάιν ένα μεσημέρι στην STG
- Αποκλειστικό: Όλη η πρόταση του ΣΕΒ για τη βιομηχανία και η απόσταση από το ιταλικό σχέδιο που ενέκρινε η Κομισιόν
