• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο κ. Μητσοτάκης για «την αθλιότητα του κ. Μπαλάσκα»

    • NewsRoom

    Στ. Μπαλάσκας


    Κριτική στον «συνδικαλιστή» των αστυνομικών υπαλλήλων Σταύρο Μπαλάσκα ασκεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις πρωινές δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, με τις οποίες ουσιαστικά δίνει συμβουλές σε επίδοξους γυναικοκτόνους.

    Συγκεκριμένα, ο γνωστός συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε για την εξέλιξη της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και για την ομολογία του συζύγου του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

    Συγκεκριμένα, λέει για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο:

    «Δείχνει ότι είναι βλάκας. Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τα ‘χασε και τρελάθηκε, αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Θα πήγαινε ‘εν βρασμώ ψυχής’ σε οικογενειακό καυγά, ‘χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή’, ‘δε λειτουργούσα εγώ’, με πρότερο έντιμο βίο, άλλα 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;» είπε ο κ. Μπαλάσκας.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ στη ανακοίνωσή του αναφέρει:

    «Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της ΝΔ, κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με ‘4-5 χρόνια φυλακή’, με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

    Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

    Διαβάστε ακόμη:

    Βγήκε το ένταλμα για τη σύλληψη του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών

    Γλυκά Νερά: «Θέλω να τιμωρηθώ γι’ αυτά που έκανα» – Τα πρώτα λόγια του πιλότου

    Γλυκά Νερά: «Ακολούθησέ μας και μην κάνεις σκηνές» – Ο διάλογος του πιλότου με τους αστυνομικούς



    ΣΧΟΛΙΑ