ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να κρυφτεί από ένα ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό κατηγορεί τον αρχηγό της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα δήλωσε στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.
Χωρίς να σχολιάσει κάτι άλλο από αυτά που ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να αναμετρηθεί με τον πρωθυπουργό. «Η μοναδική είδηση από τη σημερινή συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, είναι ότι ο πρόεδρος της ΝΔ σκοπεύει να κρυφτεί, μέχρι τις εκλογές» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. «Δήλωσε ότι θα κρυφτεί από τη Βουλή, θα κρυφτεί από το ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό, θα κρύψει το πρόγραμμά του. Τρέχει να κρυφτεί ο κ. Μητσοτάκης, για να μην τον καταλάβουν οι πολίτες. Οι πολίτες, όμως, έχουν και μνήμη και κρίση».
Πάντως, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε στη συνέντευξή του πως είναι έτοιμος για το ντιμπέιτ, το οποίο όμως θα διεξαχθεί όπως οφείλει με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και όχι μόνο με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό προφανώς δεν άρεσε στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο συνεχίζει προφανώς να θεωρεί πως ο πρωθυπουργός υπερέχει επικοινωνιακά του κ. Μητσοτάκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν για αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Ισραήλ: Δεν θεωρούμε κάθε διμερή σχέση ως απειλή εναντίον μας
- «Μάθημα» επενδύσεων από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον: Πώς κέρδισε πάνω από $2 δισ. ποντάροντας στην SpaceX
- Μασούτης: Πάνω από 1,2 δισ. ευρώ οι πωλήσεις το 2025 – Άλμα καθαρών κερδών κατά 16,7% στα €7 εκατ.
- Γλυπτά του Παρθενώνα: Παρέμβαση Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη – «Δεν συγκρίνεται ένα μεμονωμένο δάνειο με έναν ακρωτηριασμένο ναό»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.