• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ για Πάνο Καμμένο: Παραμορφώνει τα γεγονότα για να εξυπηρετήσει τις οποίες επιδιώξεις του

    ταμπέλα με το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ σε κτήριο

    ΣΥΡΙΖΑ


    «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα όσα δήλωσε ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη που αναφέρθηκε στα όσα έγιναν το 2015.

     «Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    «Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης», προσθέτει.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

    «Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους.

    Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

    Διαβάστε επίσης:

    Καμμένος: «Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν γερμανική παγίδα στον Τσίπρα» – Τι είπε για το δημοψήφισμα

    Μαρινάκης: Με την επενδυτική βαθμίδα η Ελλάδα θα αποτελεί πόλο επενδυτικού ενδιαφέροντος

    Συνάντηση Δένδια-Χριστοδουλίδη: Ελλάδα και Κύπρος υπήρξαν πάντοτε δυνάμεις σταθερότητας



    ΣΧΟΛΙΑ