ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σχεδόν 8 ώρες κράτησαν οι διαπραγματεύσεις την πρώτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής, και πλέον οι ηγέτες θα συναντηθούν ξανά στο καθιερωμένο δείπνο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της Συνόδου ζήτησε να είναι ακέραιο το πρόγραμμα και να παραμείνει όπως έχει η αναλογία των επιχορηγήσεων σε σχέση με τα δάνεια.
Η Αθήνα είναι υπέρ της μεγαλύτερης διάρκειας του προγράμματος ενώ όσον αφορά το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο η ελληνική πλευρά ζητεί να δοθεί έμφαση στο ταμείο ασφάλειας των συνόρων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αιτωλοακαρνανία: Φωτιά εκδηλώθηκε στο Πλατυγυάλι Αστακού
- Alpha Bank: Στο 4,3% διαμορφώθηκε το επιτόκιο για το ομόλογο Tier 2 των 500 εκατ ευρώ
- Πλεύρης συνάντηση με τον πρέσβη της Αιγύπτου: Ανάγκη για αποτελεσματικότερη συνεργασία στο πεδίο των επιστροφών
- Ισραήλ: Νέες επιθέσεις στο κέντρο της Δαμασκού – Αναφορές για χτυπήματα στο Προεδρικό Μέγαρο (Βίντεο)
