• Πολιτική

    Συνελήφθη ο πρώτος ύποπτος για τα «τρομοδέματα» στις ΗΠΑ

    • NewsRoom


    Στη σύλληψη του πρώτου υπόπτου για τα «τρομοδέματα» που απεστάλησαν σε δημοκρατικούς πολιτικούς, αλλά και το CNN προχώρησαν οι ομοσπονδιακές Αρχές των ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, το οποίο επικαλείται αξιωματούχους. Πρόκειται για σεσημασμένο άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών, κάτοικο της Φλόριντα με συνδέσμους στη Νέα Υόρκη.

    Οι Αρχές συνέλαβαν τον 50χρονο σε χώρο στάθμευσης ενός καταστήματος της αλυσίδας AutoZone στην πόλη Πλαντέισον της Φλόριντα. Αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 21:30 ώρα Ελλάδας σχετικά με την υπόθεση των δεμάτων, όπως δήλωσε εκπρόσωπός του.

    Νωρίτερα, άλλα δύο δέματα με παραλήπτες τον γερουσιαστή των Δημοκρατικών Κόρι Μπούκερ στη Φλόριντα και τον πρώην Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ Τζέιμς Κλάπερ, στη Νέα Υόρκη, προστέθηκαν στη λίστα των «τρομοδεμάτων», ανεβάζοντας τον αριθμό στα 12.

    «Η γυναίκα μου κι εγώ είμαστε εκτός σπιτιού αυτή τη στιγμή και οι γείτονές μας λαμβάνουν την αλληλογραφία. Ανησυχούμε πολύ για αυτούς. Δεν αποτελεί έκπληξη. Πρόκειται ξεκάθαρα για εσωτερική τρομοκρατία. Δεν αμφιβάλλω καθόλου για αυτό», είπε στο CNN ο Κλάπερ, παραλήπτης του δωδέκατου πακέτου, προσθέτοντας ότι όλα τα δέματα έχουν αποσταλεί σε επικριτές του Τραμπ, όπως το CNN, ενώ υπογράμμισε ότι αυτό δεν πρόκειται να κάνει τους επικριτές του προέδρου να σιωπήσουν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή γυναίκα στο Ναύπλιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λήξη συναγερμού στο υπουργείο Εξωτερικών: Πιεσόμετρο είχε μέσα το «ύποπτο» δέμα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λεβέντης σε Παυλόπουλο: «Πρόσεχε τι πας να κάνεις, μη σε παρασύρει στην προδοσία ο Τσίπρας»



    ΣΧΟΛΙΑ