ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη με ένα κιλό χασίς, ο πρόεδρος των Ρομά για την Στερεά Ελλάδα, Βαλάντης Χαλιλόπουλος, ο οποίος συγκέντρωσε Ρομά για την προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πλατεία της Λαμίας.
Ειδικότερα, η αστυνομία συνέλαβε και τη σύζυγό του, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία και ζήτησε εξέταση DNA.
Σύμφωνα με το σήμα του Αρχηγείου της αστυνομίας, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 11 το πρωί στη Λαμία, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Φθιώτιδας μετά από πληροφορίες σταμάτησαν για έλεγχο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο Βαλάντης Χαλιλόπουλος με τη σύζυγό του και στο οποίο βρέθηκαν 1 κιλό και 18 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαλιλόπουλος υπερασπίστηκε το δικαίωμα των Ρομά να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε προεκλογική εκδήλωση και αποκάλυψε ότι υπήρξε οργανωμένη μετακίνηση όχι μόνο από τη Λαμία, αλλά και από το Πυρί Βοιωτίας, την Καρδίτσα, ακόμη και από την Ξάνθη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε ο μόνος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε 6 συνεχόμενα Μουντιάλ
- Χρυσός: Απώλειες άνω του 1% για το πολύτιμο μέταλλο έφερε το ισχυρότερο δολάριο
- Η ομάδα της Λιόν περνά στον έλεγχο της Michele Kang – Απέκτησε το 88% έναντι 30 εκατ. δολαρίων
- Πεζεσκιάν: Οι βαλλιστικοί πύραυλοι του Ιράν δεν είναι μέρος της διαπραγμάτευσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.