ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαρινάκης για προσωπικά δεδομένα πρωθυπουργού: «Δεν έγινε καμία διαρροή και καμία παραβίαση ασφαλείας» – Τι απαντά η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 10:00 θα προεδρεύσει στην τακτική συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου εθνικής ασφάλειας ( ΚΥΣΕΑ ), στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στις 12:30, ο πρωθυπουργός θα παραστεί στη δεξίωση που παραθέτει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προς τιμήν του διπλωματικού σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Παρίσι, όπου θα συμμετάσχει στη διάσκεψη που διοργανώνει ο Πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron για τη στήριξη της Ουκρανίας.
Διαβάστε επίσης
Κακοκαιρία: Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά
Γαύδος: Διασώθηκαν 112 μετανάστες νότια του νησιού
Disney: Δεσμευτικό σύμφωνο με την Reliance για τη συγχώνευση των ΜΜΕ τους στην Ινδία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Advanced Telecoms Summit 2026: Δείτε την ατζέντα και τους ομιλητές τής διοργάνωσης
- ΥπΑΑΤ: Άνοιξε η πλατφόρμα διαβούλευσης για τη νέα ΚΑΠ 2028-2034
- Ανεβήκαμε στην κορυφή του Ολύμπου
- Χρηματιστήριο: Από το -3% στο 1,37% τα ΕΛΠΕ, απογείωση για τις μετοχές της οικογένειας Στασινόπουλου και το +6% της Ιντρακόμ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.