ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με τον Αμερικανό βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών, Μάθιου Πάλμερ και τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, στη συνάντηση υπήρξε δημιουργική ανταλλαγή απόψεων. Ο κ. Πάλμερ επανέλαβε ότι «η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Έχει το αναφαίρετο δικαίωμα προάσπισης των συνόρων της και έχει την υποστήριξη των ΗΠΑ».
Συζητήθηκαν, επίσης, αναλυτικά θέματα συνεργασίας στους τομείς της ανταποδοτικής ανακύκλωσης, της κυκλικής οικονομίας, της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος, της συνεργασίας στην Αυτοδιοίκηση, καθώς και την ενίσχυση του ρόλου των γυναικών στην πολιτική.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Villa Roc Fleuri: Η βίλα του «Τζέιμς Μποντ» πωλείται για 23,5 εκατ. ευρώ
- Νέους ενεργειακούς σχεδιασμούς στην Ευρώπη οδηγεί η Γερμανία: Τι αλλάζει
- Εθνική Τράπεζα: Υπέρβαση προσδοκιών και αναβαθμισμένοι στόχοι τιμών
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Ο ΒΟΑΚ είναι ένα έργο που η γενιά μας θα περηφανεύεται γιατί θα το αφήσει παρακαταθήκη
